Graduada en guitarra de jazz pel Conservatori Superior de Música de València, formada en guitarra clàssica i llicenciada en Filologia Anglesa. Ha treballat com a guitarrista amb formacions de diferents estils que van des de la música tradicional cubana, la música brasilera, el teatre musical o la cançó d’autor. Ha format part de projectes com ara “Jazz Street Marching Band”, “SUJO Big Band”, “Rius do’ Samba”, “Big Band UJI”, o “DonAr’t”, fent concerts tant a nivell nacional com internacional.

En 2016 s’endinsa  com a directora escènica i compositora amb l’obra interdisciplinar “El Castell de Naips”. Actualment es troba presentant el seu primer treball com a cantautora “Entre teles” , un recull de temes originals que parlen de vivències, emocions, i vida. És per una d’aquestes composicions, «Pena, aigua, aire» que rep en 2018 el “Premi del Públic” del concurs “Cantautors amb la Veu Petita”, dintre del Petit Festival de Benicarló, així com al «Certàmen de Joves Cantautors Ciutat de Xàtiva».

Al setembre de 2019 porta “Entre Teles” i el valencià a Llatinoamèrica. Allí actúa dintre del Festival “Sonamos Latinoamérica” en Santa Fe (Argentina), i participa en tallers didàctics a escolars on es mostra la diversitat cultural, lingüística i musical de diferents pobles. A banda, realitza un treball de recerca sobre música tradicional i cooperació artística amb altres formacions musicals de l’Argentina, Colòmbia, i Mèxic. 

Web      Instagram      Facebook

Project details