La cantant Magalí Sare i el contrabaixista Manel Fortià, ens sorprenen amb un disc inspirat en els viatges marítims i en l’intercanvi cultural que aquests provocaven en temps passats. Amb el títol de «reTORNAR», el duet presenta un recull de cançons basades en rutes marítimes, folklore iberoamericà i fusions trepidants que trenquen amb totes les fronteres estilístiques, a la vegada que ens emocionen amb el seu so tan característic. La font d’inspiració del duet ha estat crear viatges i fusions musicals imaginàries per retornar als orígens amb la finalitat d’enfortir les arrels i transformarles, però sense que es perda la seua essència. D’aquesta manera, sense desvincular-se del moment present, el missatge perdura en el temps.

Magalí Sare, cantant, flautista i compositora. Es va graduar al Conservatori del Liceu de Barcelona en l’especialitat de cant jazz modern, obtenint el premi extraordinari del Departament de jazz en finalitzar els estudis. L’artista ha editat quatre treballs musicals com a líder, també ha posat la veu i ha girat amb el projecte «Estómac» (2018) de la pianista i compositora Clara Peya i durant molts anys ha estat la soprano del quartet de veus a cappella Quartet Mèlt. Magalí Sare també es va donar a conéixer al gran públic arran d’haver posat la veu al prestigiós anunci d’estiu d’Estrella Damm l’any 2020.

El contrabaixista, Manel Fortià es troba en un moment molt prolífic, el seu sentit melòdic, precisió rítmica i creativitat l’han convertit en un dels músics més singulars i originals de la nova generació i li ha permés actuar amb músics de gran talla a més de participar en alguns dels més prestigiosos festivals i clubs de jazz del planeta.

Web      Instagram

Project details