Slide background

Muerto de amor (2021) és el nou treball d’Elma Sambeat, un recull de composicions originals basades en la poesia de Federico García Lorca. El seu estil s’emmarca en la música mediterrània contemporània, amb reminiscències de la música popular espanyola i tradicional. La seva instrumentació, basada en el piano, comptant també amb contrabaix i percussió podria atorgar-li certes pinzellades de jazz contemporani, però compta amb diverses sonoritats com la bandúrria, la mandolina, o l’ud àrab que atorguen al conjunt una amalgama de colors ben mediterranis.

La producció artística és obra d’Elma Sambeat i de el pianista Baptiste Bailly, les influències artístiques demostren el seu acostament també a la música pianística de principis de segle XX, tant francesa com espanyola, amb tints impressionistes.

Elma Sambeat porta ja una dilatada carrera a València, aquest suposa el seu quart disc i és el seu projecte més personal perquè per primera vegada dedica un treball complet a les seves composicions, nascudes del seu amor per la poesia i en concret per la de poeta granadí. El seu objectiu és retre un sentit homenatge, alhora que establir-se en un trobat estil personal on pot gaudir de la seva versatilitat i les seves dots tècniques vocals, sense ser cantant clàssica, sense ser cantant de jazz, sinó trobant el lloc que li correspon. El concert té com a base el quintet, si bé pot comptar amb col·laboradors. O fins i tot reduir-se al format de duet tal i com vorem a La Mar de Cultures, convertint-se en una nova e irrepetible experiència per al públic.

Web      Instagram      Facebook

Project details